fbpx

VELKOMMEN OPP
TIL STJERNENE!

2 ETASJE

Nye Mercedes-Benz EQC 400 AMG Edition 4Matic

EQC er vår første helelektriske bil i EQ-familien. EQC byr på fantastisk kjørekomfort, topp moderne sikkerhetsutstyr og en konkurransedyktig rekkevidde på inntil 417 km (WLTP). Gjennomsnittlig elektrisk energiforbruk: 25.0 – 22.3 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Elektrisk energiforbruk og rekkevidde er fastsatt i henhold til målemetoden WLTP. EQC kommer også med siste generasjon av multimediesystemet MBUX, inkludert stemmestyring og styring ved hjelp av håndbevegelser. En imponerende liste med utstyr inkludert gjør prisen svært attraktiv for en premium bil som ikke bare er elektrisk, den er en Mercedes-Benz. 

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo. Forbehold om skrivefeil.

Mercedes-Benz GLC 300e AMG Edition 4Matic SUV plug-in hybrid

Bedre elektrisk rekkevidde til hverdagsturene, og renere motorkraft når du trenger det. GLC SUV plug-in hybrid er i sitt rette element i ethvert terreng, og med en elektrisk rekkevidde på 43 km (WLTP) er bilen perfekt for lengre kjøring på varierte veier. Denne mellomstore SUV’en er en intelligent kombinasjon av funksjonalitet og smidighet i et moderne oppgradert design. Modellen tilbyr enestående komfort med et romslig interiør, og kommer som standard med en rekke assistanse- og sikkerhetssystemer. 

*Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Oslo. Forbehold om skrivefeil.

Mercedes-Benz Vito 4x4 Facelift

Vito er varebilen slik varebiler burde være. Vito er moderne, komfortabel og har klasseledende sikkerhet. Og den ser godt ut. Men mye viktigere så er Vito en investering som betaler seg i det daglige. Den er driftssikker, økonomisk på veien og har uendelige muligheter for skreddersøm – uansett hvilken jobb som skal gjøres. De beste velger ofte det beste.

Vi har nå kampanjetilbud med DISTRONIC-pakke. Kontakt Bjørn for et godt tilbud.

Her finner du oss

Salgsavdelingen for Mercedes-Benz personbil og varebil er nå i 2.etg.

Stian, Alexander og Bjørn vil kunne hjelpe deg med å finne en Mercedes-Benz til ditt behov. Ønsker du merchandise fra Mercedes-Benz, finner du også dette i vår egen Mercedes-Benz etasje.

Benytt inngang i sør eller hovedinngang. Ved hovedinngang kan du også benytte heis.

(I heis, velg 3.etg. Hold knappen inntrykt på veien opp).

Kontakt oss

SELGER MERCEDES-BENZ PERSONBIL
Stian Olaisen
92 89 83 55
stian.olaisen@tbureau.no

SELGER MERCEDES-BENZ PERSONBIL
Alexander Davidsen
93 28 36 57
Alexander.davidsen@tbureau.no

SELGER MERCEDES-BENZ VAREBIL
Bjørn A. Solstad
92 61 49 99

bjorn.solstad@tbureau.no

Åpningstider salgsavdelingen

 Mandag – fredag 08.00 – 16.30
Lørdag – 11.00 – 14.00

Denne siden er en landingsside for informasjon fra Teknisk Bureau Tromsø. Vi tar forbehold om feil. Besøk hovedsiden www.tbureau.no for mer informasjon.